Naujienų portalas

Lengva brokolių ir špinatų sriuba pošventiniam laikotarpiui ir pasaulyje populiariausias ispaniškas – portugališkas desertas „Churros“

Naujuosius metus maisto gaminimo TV laida „Gardu Gardu“ pradeda vėl atsinaujinusioje jaukioje studijoje, kurioje bus gausu antikvarinių Gian Lucos šeimos iš kartos į kartą perduodamų indų. Charizmatiškieji virtuvės profesionalai ir laidos vedėjai toliau stebins savo pagamintais patiekalais bei kvies smagiai ir gardžiai praleisti šeštadienių rytus.

Pasibaigusio sotaus šventinio laikotarpio proga temperamentingasis virtuvės šefas Gian Luca Demarco išvirs lengvą detoksikuojančią brokolių ir špinatų sriubą. Jis patikins, kad ir vaikai turėtų jos neatsisakyti, nes ji iš tikrųjų labai gardi.

Tuo tarpu Ali šį kartą išpildys žiūrovų prašymus ir iškeps bene populiariausią pasaulyje ispanišką – portugališką desertą „Churros“ (čiuros). Profesionalaus konditerio patarimai turėtų paskatinti televizijos žiūrovus pabandyti pasigaminti čiūras ir namuose, atkreipiant dėmesį į svarbiausią ingredientų kiekių taisyklę: „konditerijoje, kaip ir vaistinėje, turi būti viskas tikslu“.

Kaip teisingai elgtis su įkaitintu aliejumi bei kiti garsių virtuvės šefų naudingi patarimai virtuvėjė – šį šeštadienį 9.30 val. televizijos laidoje „Gardu Gardu“! per TV3!

 

Jums gali patikti