Naujienų portalas
Kategorija

Receptai

Sveikesnė duona: kaip išsirinkti?

Daugelis žmonių į kasdienį mitybos racioną įtraukia duoną. Gamintojai, atsižvelgdami į pirkėjų poreikius, siūlo įvairių jos rūšių: kvietinės, ruginės, visų grūdo dalių, su saulėgrąžomis, bemielės, be pridėtinio cukraus ir daug kitų. Kaip…

Gardžiausios idėjos artėjančiai „Pyragų dienai“

Lygiai po savaitės, švęsime „Pyragų dieną“. Taigi šį kartą TV3 laidos „La maistas“ šefai ir svečiai dalinsis skaniausių pyragų receptais. Kviečiame žiūrėti ir semtis idėjų! Šį kartą „La maistas“ kūrybinė komanda lankysis Širvintų rajone,…

Maisto racioną pildome granatais: 2 salotų receptai

Net ištikimi tokių vaisių kaip obuoliai, bananai ar mandarinai gerbėjai kartas nuo karto susimąsto praplėsti savo vaisių asortimentą. Dažnai parduotuvių lentynose noriai siekiame kriaušių, prisirpusio meliono ar ananaso. Tuo metu iš mažų…

Granatas – antioksidantų lobynas

Stiklinė šviežių granatų sulčių - tobulas pasirinkimas norint išvalyti organizmą. Geležis, fosforas, manganas, kalis, vitaminai C, K, B6, E - tai mažytėse raudonose sėklytėse slypintis turtas, kuris šiuos vaisius daro ypatingais. Granatai…

Kavos skoniai – žmonės atranda rūšinę kavą

Puodelis juodos ar espresso kavos daugeliui mūsų yra neatsiejama ryto ritualo dalis. Šis aromatingas gėrimas yra nepakeičiamas visais metų sezonais – geriamas tiek karštas, tiek šaltas, pagardintas mėgstamu sirupu ar pakaitiniu pienu.…

Gardūs patiekalai iš bulvių

TV3 laida „La maistas“ tęsia patiekalų iš rudens gėrybių gaminimą. Šį kartą laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius ruoš skanius patiekalus iš bulvių – iš tradicinių, batatų bei mažųjų. Lietuvių istorinės virtuvės žinovas,…

Sveikos ir naudingos vasaros dovanos rudeniui

Vasara spėjo prabėgti. Tai turbūt skaniausias, sveikiausias ir naudingiausias metų laikas dovanojamas gamtos. Imame rudeninį derlių ir jau galbūt mėgaujamės vasaros gėrybių atsargomis, kurias sudžiovinome, užšaldėme ar konservavome. Ką…